14 Haziran 2013 Cuma

Zamansız moda

Saat aksesuarların en işlevlisi, en şıkı ve en sevileni kuşkusuz. Özellikle erkeklerin aksesuardaki kalesi sayılan saatlerin en yeni modellerini inceledik.      


 Saat kişisel zevkin, statünün, hayat görüşünün aksesuarda hayat buluşu olarak da özetlenebilir. Kullanmayı sevmeyeni hemen hemen yoktur. Günümüzde telefonların ve ipodların saatlerine daha sık bakar olduk belki ama saatin hakkını da saate veriyor, stilimizi yansıttığını düşündüğümüz modelleri mutlaka alıyoruz. Akıp giden zamanı işaret ettiği için mi, en son teknolojiyi yansıtan modellerinde bile bir nostalji barındırdığı için mi bilinmez kalbimizdeki yeri her zaman ayrı. Saat modellerinin bu sezon yakaladığı yenilikleri inceledik. Geç kalmayın, sezonun en trend, en renkli ve en kullanışlı modellerinden birini mutlaka kendinize ya da sevdiklerinize hediye edin.


Beylerin kalesi
Beylerin vazgeçilmez aksesuarı, bir numarası kesinlikle saat. Bakanı etkileyecek çok önemli bir seçim. Bu yıl plastik kayış ve çelik kasaya sahip olan saat modelleri en revaçta olan modeller. Renkli saatleri de erkeklerin kolunda sıkça görüyor olacağız. Silikon kayışlı saatlerin birkaç sezondur süren hakimiyeti devam ediyor. Hem kullanışlı hem de spor ve şık kıyafetlerle uyumlu bu modellerin kirlenme ya da ıslanma dertleri de yok. İddialı renkler kadar siyah ve gri seçeneklerde de üretiliyorlar. Burberry'nin desenli kol kayışları bu yılın en sevimli klasik modellerinden.
Klasik Casio saatlerin hem nostaljik eski modelleri hem de modern versiyonları yine her yerde. Spor giyinmeyi tercih edenler için turuncu, lacivert ve toprak tonlarında pek çok markanın ürünleri imdada yetişiyor.

 Cıvıl cıvıl renkler
Geçtiğimiz birkaç yılda daha koyu tonlarda saatler oldukça revaçtaydı. Bu yıl rota tam tersi yönde. 2013 sezonunda daha renkli ve çok daha parlak saatler moda. Özellikle, beyaz, altın sarısı ve gümüş renk saatlari herkesin kolunda görmeye hazır olun. Geçen yılın neon renkli, bakanın gözünü alan, cıvıl cıvıl, göz alıcı saatleri bu yıl da bileklerde. Genelde spor tarzlara daha uygun olan bu modelleri, doğru seçimlerle klasik tarzda kullanmak da mümkün. Bu sezon ince, zarif saatlerin yanı sıra; daha kalın kordonlu, büyük gövdeli saatler de sıkça kullanılıyor olacak. 

Hiç yorum yok: